Η SokkiaHellas επίσημος υποστηρικτής μετρήσεων ακριβείας του ΣΕΓΑΣ

Η SokkiaHellas επίσημος υποστηρικτής
μετρήσεων ακριβείας του ΣΕΓΑΣ


Η SokkiaHellas  έχει την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσει  ότι  αποτελεί πλέον  επίσημο συνεργάτη και υποστηρικτή  του ΣΕΓΑΣ.

Η ανάγκη αξιόπιστων μετρήσεων ακριβείας στους αγώνες στίβου και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των λογισμικών επεξεργασίας δεδομένων οδήγησαν την ομοσπονδία στην αναζήτηση ενός συνεργάτη που θα μπορούσε να καλύψει με επιτυχία τις ανάγκες της αλλά και τις ανάγκες των αθλητών της.

Η SokkiaHellas και η SOKKIA, με πολύ μεγάλη ιστορία και τεχνογνωσία στον παγκόσμιο αθλητισμό επιλέχθηκε να αναλάβει και να υλοποιήσει αυτό το έργο.

Πρώτοι  σταθμοί  αυτής της συνεργασίας ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 2017 που έλαβε χώρα στην Πάτρα το διήμερο 17-18 Ιουνίου, καθώς και το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Π/Κ  2017 που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα  το διήμερο 24-25 Ιουνίου. Η SokkiaHellas πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές  μετρήσεις υψηλής ακρίβειας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις στίβου που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.