Η SokkiaHellas επίσημος υποστηρικτής μετρήσεων ακριβείας του ΣΕΓΑΣ

Η SokkiaHellas επίσημος υποστηρικτής
μετρήσεων ακριβείας του ΣΕΓΑΣ


Η SokkiaHellas  έχει την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσει  ότι  αποτελεί πλέον  επίσημο συνεργάτη και υποστηρικτή  του ΣΕΓΑΣ.

Η ανάγκη αξιόπιστων μετρήσεων ακριβείας στους αγώνες στίβου και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των λογισμικών επεξεργασίας δεδομένων οδήγησαν την ομοσπονδία στην αναζήτηση ενός συνεργάτη που θα μπορούσε να καλύψει με επιτυχία τις ανάγκες της αλλά και τις ανάγκες των αθλητών της.

Η SokkiaHellas και η SOKKIA, με πολύ μεγάλη ιστορία και τεχνογνωσία στον παγκόσμιο αθλητισμό επιλέχθηκε να αναλάβει και να υλοποιήσει αυτό το έργο.

Πρώτοι  σταθμοί  αυτής της συνεργασίας ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 2017 που έλαβε χώρα στην Πάτρα το διήμερο 17-18 Ιουνίου, καθώς και το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Π/Κ  2017 που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα  το διήμερο 24-25 Ιουνίου. Η SokkiaHellas πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές  μετρήσεις υψηλής ακρίβειας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις στίβου που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.
 

 


Νέα λογισμικά πεδίου και γραφείου GeoPro

Νέα λογισμικά πεδίου και γραφείου

GeoPro Field και GeoPro Office από την SOKKIA

 

Συλλογή μετρήσεων πεδίου / Δορυφορικοί GNSS δέκτες & ρομποτικά συστήματα / Γραφικό περιβάλλον Windows® / Λειτουργία σχεδιαστικού στο πεδίο (CAD) /Εξαγωγή αρχείων

Περισσότερα: ΕΔΩ

 

 

Για εργασιακές  ημέρες με αυξημένη παραγωγικότητα.
Παρουσιάζοντας τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να επεξεργάζεστε μετρήσεις πεδίου στο γραφείο.

Γρήγορος  καθαρισμός  και  διόρθωση στα δεδομένα προς  διεργασία  Στοιχεία όπως το ύψος ή ο κωδικός σημείου μπορεί εύκολα να διορθωθεί και, στη συνέχεια, να υποβληθεί σε επεξεργασία.

Περισσότερα: ΕΔΩ

Η SOKKIA ανακοινώνει την προσθήκη νέων μοντέλων στην σειρά CX!

Η SOKKIA ανακοινώνει την προσθήκη νέων μοντέλων στην σειρά CX!

Η SOKKIA ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μοντέλων διευρύνοντας ακόμα τα όρια της δημοφιλούς σειράς CX ! Πρόκειται για το νέο CX-50, που σχεδιάστηκε για να αποτελέσει την ιδανική λύση για Total station βασικών εφαρμογών  με γρήγορο και πολύ ισχυρό EDM. Αντίθετα το  CX-100LN κατασκευάστηκε για να προσφέρει μετρήσεις μεγάλης εμβέλειας χωρίς πρίσμα!

Το CX-50 Series παρέχεται  με γωνιακή ακρίβεια 2 και 5’’, κατασκευασμένο με αντοχή σύμφωνα με το πρότυπο IP66 και τεχνολογία non-prism μέτρησης.

Χαρακτηριστικά:

  • Εμβέλεια Non-Prism Μέτρησης 350m
  • Εμβέλεια Μέτρησης με πρίσμα στα 4000m
  • Αυτονομία 15 ωρών
  • Μνήμη 5000 σημείων

» περισσότερα

 

Το CX-100LN Series  με EDM παλμών ικανό για μετρήσεις έως 2000m χωρίς πρίσμα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αυτονομία των 36 ωρών!

Χαρακτηριστικά:

  • Γωνιακή ακρίβεια 2 και 5’’
  • Εμβέλεια Non-Prism Μέτρησης 2000 m
  • Εμβέλεια Μέτρησης με πρίσμα στα 3000m
  • Μνήμη 10.000 σημείων

» περισσότερα